Hyvän olon lähteeltä elinvoimakeittiöön : artikkelikokoelma Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan vuoden 2004 opinnäytetöistä
Finna-arvio
Hyvän olon lähteeltä elinvoimakeittiöön : artikkelikokoelma Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan vuoden 2004 opinnäytetöistä
Tallennettuna:
Ulkoasu |
102 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Abstracts |
Julkaisija |
Jyväskylä :
Jyväskylän ammattikorkeakoulu,
2005
|
Sarja | Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja, ISSN 1456-2332; 43. |
Luokitus |
udkx 338.48 udkx 338.482 udkx 64.02 udkx 658 Elinkeinot. Palvelut. Matkailuelinkeino (udkf 338.4) Kotitalous. Laitostaloudet. Suurtaloudet. Ruoka-aineet. Kodinhoito. Kiinteistönhoito (udkf 64) Elämäntapojen sosiologia. Kulttuurisosiologia (ykl 30.12) Ravinto-oppi. Ruokavaliot (ykl 59.34) Matkailu. Turismi (ykl 40.7) Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8) |
Aiheet | |
Valmistaja | (Jyväskylän yliopistopaino) |
Lisätiedot | Anne Nurminen (toim.) |
ISBN |
951-830-056-9 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Artikkelikokoelma Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan vuoden 2004 opinnäytetöistä |
Hae kokoteksti |