Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
92, [76] sivu : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona Julkaistu myös verkkoaineistona (951-38-6650-5 (PDF)) Julkaistu myös verkkoaineistona (ISBN 951-38-6650-5, PDF) |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Summary and 5 excerpts Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
Espoo :
Technical Research Centre of Finland,
2005
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2005 |
Sarja | VTT publications, ISSN 1235-0621; 569. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Otamedia) |
Lisätiedot | Kati Katina |
Verkkoaineisto |
951-38-6650-5 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia viitteitä. |
ISBN |
951-38-6649-1 nidottu 951-38-6650-5 PDF |
Hae kokoteksti |