Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
Finna rating
Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
Saved in:
Physical Description |
231 s., [16] kuvasivua : kuvitettu ; 21 cm |
---|---|
Language |
Finnish |
Item Description |
Lisäpainokset: 2. p. 2000. |
Publisher |
[Vantaa] :
[Finfood],
1999
Vantaa : Hyvää Suomesta, 1999. |
Classification |
udkx 316.7 udkx 338.439.63 udkx 392.8 udkx 395 udkx 395(480) udkx 398.3 udkx 64 udkx 641 udkx 641.568(480) udkx 641.8(480) udkx 642(480) udkx ravitsemuskäyttäytyminen Perinnetieteet. Etnologia. Kansatiede (udkf 39) Ruoanvalmistus (udkf 641/642) Sociology of lifestyles. Cultural sociology (ykl 30.12) Good manners and etiquette (ykl 30.8) Finnish and Finno-Ugric ethnology (ykl 49.2) Festivals. Food and drink (ykl 49.262) Cooking. Culinary art (ykl 68.2) Finland (ykl 68.252) ykl 68.25209 Cooking and culinary art of different countries and regions (ykl 68.25) z HIS:19.3.2 z HIS:19.2.8 |
Subjects | |
Manufacturer | (Jyväskylä : Gummerus) |
Additional Information | Merja Sillanpää ; [julkaisija: Hyvää Suomesta] |
ISBN |
952-5244-02-4 kovakantinen 952-5244-03-2 pehmeäkantinen |
Get full text |