Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
Finna-arvio
Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
Tallennettuna:
Ulkoasu |
231 s., [16] kuvasivua : kuvitettu ; 21 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Lisäpainokset: 2. p. 2000. |
Julkaisija |
[Vantaa] :
[Finfood],
1999
Vantaa : Hyvää Suomesta, 1999. |
Luokitus |
udkx 316.7 udkx 338.439.63 udkx 392.8 udkx 395 udkx 395(480) udkx 398.3 udkx 64 udkx 641 udkx 641.568(480) udkx 641.8(480) udkx 642(480) udkx ravitsemuskäyttäytyminen Perinnetieteet. Etnologia. Kansatiede (udkf 39) Ruoanvalmistus (udkf 641/642) Elämäntapojen sosiologia. Kulttuurisosiologia (ykl 30.12) Käytös- ja tapatieto (ykl 30.8) Suomen ja suomalais-ugrilaisten kansojen kansatiede (ykl 49.2) Juhlaperinne. Ruoka- ja juomaperinne (ykl 49.262) Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri (ykl 68.2) Suomi (ykl 68.252) ykl 68.25209 Eri maiden ja alueiden ruokalajit ja ruokakulttuuri (ykl 68.25) z HIS:19.3.2 z HIS:19.2.8 |
Aiheet | |
Valmistaja | (Jyväskylä : Gummerus) |
Lisätiedot | Merja Sillanpää ; [julkaisija: Hyvää Suomesta] |
ISBN |
952-5244-02-4 kovakantinen 952-5244-03-2 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |