Ruoanvalmistuksen kemiaa hotelli-, ravintola- ja suurtalousalan sekä koti-, laitostalous- ja puhdistuspalvelualan perustutkinnon opiskelijoille
Finna-arvio
Ruoanvalmistuksen kemiaa hotelli-, ravintola- ja suurtalousalan sekä koti-, laitostalous- ja puhdistuspalvelualan perustutkinnon opiskelijoille
Tallennettuna:
Ulkoasu |
128 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Lisäpainokset: 2. p. 2000. |
Julkaisija |
Helsinki :
Edita,
1997.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Mailis Korkiakangas, Markku Rosendahl, Eeva Siltala ; [valokuvat: Markku Koivumäki] ; [piirrokset: Ylermi Lahti, Jouni Vilhonen] |
ISBN |
951-37-2219-8 nidottu |
Hae kokoteksti |