Paistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
Finna-arvio
Paistiin päästyä : kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
Tallennettuna:
Ulkoasu |
211 sivua : kuvitettu ; 28 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Tuottajain lihakeskuskunnan juhlakirja. |
Julkaisija |
Hki :
Kirjayhtymä,
1985
|
Luokitus | |
Valmistaja | (Tampere : Tamprint) |
Lisätiedot | Jussi Talvi ; [toimitusvaliokunta: Esko Pekonen...ja muita] ; [valokuvat: Kari Haavisto...ja muita] ; [ruoat valmistanut: Eija Porkka] |
ISBN |
951-26-2779-5 sidottu |
Hae kokoteksti |