Process-induced structural properties and starch digestibility of high-fibre extruded products
Process-induced structural properties and starch digestibility of high-fibre extruded products
Saved in:
Genre | |
---|---|
Physical Description |
100 sivua, 48 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
Language |
English |
Language of Original Work |
English |
Language of Abstract |
eng fin |
Item Description |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Publisher |
Helsinki :
University of Helsinki,
2020.
|
Dissertation Note | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2020 |
Series | Dissertationes Schola Doctoralis Scientiae Circumiectalis, Alimentariae, Biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 2020, 43. |
Classification | |
Subjects | |
Manufacturer | Vantaa : Punamusta |
Additional Information | Syed Ariful Alam |
Verkkoaineisto |
978-951-51-6858-0 |
Bibliography |
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä. |
ISBN |
978-951-51-6857-3 nidottu |
Get full text |