Process-induced structural properties and starch digestibility of high-fibre extruded products
Process-induced structural properties and starch digestibility of high-fibre extruded products
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
100 sivua, 48 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
eng fin |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2020.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2020 |
Sarja | Dissertationes Schola Doctoralis Scientiae Circumiectalis, Alimentariae, Biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 2020, 43. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Vantaa : Punamusta |
Lisätiedot | Syed Ariful Alam |
Verkkoaineisto |
978-951-51-6858-0 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä. |
ISBN |
978-951-51-6857-3 nidottu |
Hae kokoteksti |