Elucidating flavour formation and stress tolerance in brewing yeast hybrids
Elucidating flavour formation and stress tolerance in brewing yeast hybrids
Saved in:
Genre | |
---|---|
Physical Description |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona xii, 113 sivua, 80 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
Language |
English |
Language of Original Work |
English |
Language of Abstract |
Swedish |
Item Description |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Publisher |
Helsinki :
Aalto University,
2019.
|
Dissertation Note | Väitöskirja : Aalto-yliopisto, biotuotteiden ja biotekniikan laitos, 2019 |
Series | Aalto University publication series, Doctoral dissertations, ISSN 1799-4934; 2019, 148. |
Classification | |
Subjects | |
Manufacturer | Helsinki : Unigrafia Oy |
Additional Information | Kristoffer Krogerus |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-952-60-8689-8 |
ISBN |
978-952-60-8678-1 nidottu |
Get full text |