Elucidating flavour formation and stress tolerance in brewing yeast hybrids
Elucidating flavour formation and stress tolerance in brewing yeast hybrids
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona xii, 113 sivua, 80 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
ruotsi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
Aalto University,
2019.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Aalto-yliopisto, biotuotteiden ja biotekniikan laitos, 2019 |
Sarja | Aalto University publication series, Doctoral dissertations, ISSN 1799-4934; 2019, 148. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Helsinki : Unigrafia Oy |
Lisätiedot | Kristoffer Krogerus |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-952-60-8689-8 |
ISBN |
978-952-60-8678-1 nidottu |
Hae kokoteksti |