Finland's first food tourism strategy 2015-2020
Finna-arvio
Finland's first food tourism strategy 2015-2020
Tallennettuna:
Ulkoasu |
39 sivua : kuvitettu ; 28 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Kannessa myös: Hungry for Finland, East Local, East slow, East pure, Eat wild. Strategiatyön käynnistäjinä ja rahoittajina Maa- ja metsätalousministeriö (Lähiruoka-ohjelma) ja Visit Finland. |
Julkaisija |
[Helsinki] :
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu,
2015.
|
Sarja | Haaga-Helian julkaisut, ISSN 2342-2920 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Next Print Oy |
Lisätiedot | Kristiina Havas, Kristiina Adamsson och Kristian Sievers ; drawings: Linda Saukko-Rauta ; translation: Jaana Kola |
Verkkoaineisto |
978-952-6619-83-5 |
ISBN |
978-952-6619-83-5 nidottu |
Hae kokoteksti |