Use of amaranth, quinoa, kañiwa and lupine for the development of gluten-free extruded snacks
Use of amaranth, quinoa, kañiwa and lupine for the development of gluten-free extruded snacks
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
134, [81] sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Nimiösivulla myös: Department of Food and Environmental Sciences, University of Helsinki, Finland. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2015
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2015 |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1719. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : (Unigrafia). |
Lisätiedot | Jose Martin Ramos Diaz |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-951-51-1657-4 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä. |
ISBN |
978-951-51-1656-7 nidottu |
Hae kokoteksti |