Effects of oxygen provision on the physiology of baker's yeast Saccharomyces cerevisiae
Effects of oxygen provision on the physiology of baker's yeast Saccharomyces cerevisiae
Tallennettuna:
Ulkoasu |
82, [97] sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona (ISBN 978-951-38-7414-8) |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
[Espoo] :
VTT,
2010
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | VTT publications, ISSN 1235-0621; 747. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Edita Prima) |
Lisätiedot | Eija Rintala |
ISBN |
978-951-38-7413-1 nidottu |
Hae kokoteksti |