Equipment hygiene and risk assessment measures as tools in the prevention of Listeria monocytogenes -contamination in food processes
Equipment hygiene and risk assessment measures as tools in the prevention of Listeria monocytogenes -contamination in food processes
Tallennettuna:
Ulkoasu |
101, [61] sivua : kuvitettu ; 25 cm Myös verkkoaineistona (ISBN 978-951-38-7070-6) |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Tiivistelmä ja 6 erip. |
Julkaisija |
Espoo :
VTT,
2007
|
Opinnäyte | Väitöskirja Espoo : Teknillinen korkeakoulu 2008 |
Sarja | VTT publications, ISSN 1235-0621; 669. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Edita Prima) |
Lisätiedot | Kaarina Aarnisalo |
ISBN |
978-951-38-7069-0 nidottu |
Hae kokoteksti |