Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys työkirja
Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys työkirja
Oppimateriaali
Luotu: 11.1.2024, Muokattu: 11.1.2024
Sisältö
- Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys työkirja (Ulkoinen linkki)
Oppimateriaalit tulevat Finnaan Avointen oppimateriaalien kirjastosta (aoe.fi).
Ruoka-ala on ala, jota tarvitaan aina, tarvitsemmehan ruokaa elääksemme. Ruoka-alalla on potentiaalia ja tarvetta uusille yrityksille. Myös alan yrittäjien eläköitymisen takia tarvitaan uusia jatkajia. Tämä työkirja on tehty aiheeseen johdattavaksi oppaaksi ruoka-alan yrittäjäksi aikovalle tai alasta kiinnostuneelle, sekä taholle, joka suunnittelee tai toteuttaa koulutusta aiheesta. Työkirjan sisältö on suunniteltu yhdessä alan lehtoreiden sekä alan kehittämishankkeiden toimijoiden kanssa ja se antaa tekijöidensä kokemusten näköisen kuvan siitä, mitä aiheita kannattaa ottaa huomioon suunnitellessaalan yritystä kotimaisille markkinoille. Työkirja on tehty osana Vastuullinen uusimaalainen ruoka -hanketta. Kaksivuotista hanketta (11/2021–3/2023) rahoitti Euroopan maaseudun kehittämisrahasto ja sen myöntäjänä toimi Uudenmaan ELY-keskus.
Aineiston käyttöoikeudet |
---|
CC BY-SA 4.0 Mitä merkintä tarkoittaa? |
Kohderyhmä |
Kansalainen Asiantuntija tai ammattilainen Oppija |
Koulutusaste |
Omaehtoinen osaamisen kehittäminen |
Oppimateriaalin tyyppi |
0/Guide/ |
Aiheet |
Kieli |
suomi |
Muut nimekkeet |
Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys työkirja |
Aineistotyyppi |
Oppimateriaali |
Organisaatio |
Avointen oppimateriaalien kirjasto |
Tunniste |
urn:nbn:fi:oerfi-202401_00027166_0 |
Tekijät |
Julkaisija |
2024
|
Julkaistu |
2024
|
Lähdekokoelma |
aoe |
Pääasiallinen käyttötarkoitus |
Itsenäinen opiskelu Kurssimateriaali Ohjeistus |
Tallennettuna:
Tämän aineiston tarjoaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä
Tämän aineiston tarjoaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä