Vähemmän lihaa : kohti kestävää ruokakulttuuria
Finna rating
Vähemmän lihaa : kohti kestävää ruokakulttuuria
Saved in:
Other Titles |
Kohti kestävää ruokakulttuuria |
---|---|
Physical Description |
223 sivua ; kuvitettu ; 21 cm |
Language |
Finnish |
Publisher |
[Helsinki] :
Gaudeamus,
[2016]
|
Classification | |
Subjects | |
Manufacturer | Tallinna : Printon Trükikoda, 2016 |
Additional Information | toimittanut Hanna Mattila ; [artikkelien] kirjoittajat: Mikael Fogelholm, Anu Hopia, Juha-Matti Katajajuuri, Hannele Kulanko, Heikki Lehtonen, Outi Luukkonen, Hanna Mattila, Johanna Mäkelä, Mari Niva, Marja-Leena Ovaskainen, Pasi Pohjolainen, Hannele Pulkkinen, Helmi Risku-Norja, Petri Tapio |
ISBN |
978-952-495-388-7 pehmeäkantinen |
Get full text |