Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-arvio
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Elintarvikehygienian perusteet Opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön Elintarvikehygienian perusteet Elintarvikehygienian perusteet |
---|---|
Ulkoasu |
78 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Kansialanimeke: Elintarvikehygienian perusteet. |
Julkaisija |
Pori :
Elintarvike ja Terveys-lehti,
2016.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Sastamala : Vammalan kirjapaino Oy |
Lisätiedot | Tapio Välikylä ja Sara Syyrakki |
ISBN |
978-952-9637-56-0 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |