Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna rating
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Saved in:
Other Titles |
Elintarvikehygienian perusteet Opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön Elintarvikehygienian perusteet Elintarvikehygienian perusteet |
---|---|
Physical Description |
78 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Language |
Finnish |
Language of Original Work |
Finnish |
Item Description |
Kansialanimeke: Elintarvikehygienian perusteet. |
Publisher |
Pori :
Elintarvike ja Terveys-lehti,
2016.
|
Classification | |
Subjects | |
Manufacturer | Sastamala : Vammalan kirjapaino Oy |
Additional Information | Tapio Välikylä ja Sara Syyrakki |
ISBN |
978-952-9637-56-0 pehmeäkantinen |
Get full text |