Taxonomy and diversity of coccal lactic acid bacteria associated with meat and the meat processing environment
Taxonomy and diversity of coccal lactic acid bacteria associated with meat and the meat processing environment
Saved in:
Physical Description |
59, [37] sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Language |
English |
Language of Original Work |
English |
Item Description |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Nimiösivulla myös: Department of Food Hygiene and Environmental Health, Faculty of Veterinary Medicine, University of Helsinki, Finland. |
Publisher |
Helsinki :
University of Helsinki,
2015
|
Dissertation Note | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2015 |
Series | Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 2015, 8. |
Classification | |
Subjects | |
Manufacturer | (Vantaa : Hansaprint) |
Additional Information | Riitta Rahkila |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
9789515111043 |
Bibliography |
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä. |
ISBN |
978-951-51-1103-6 nidottu |
Get full text |