The culture of food : the dialectic of material conditions, art, and leasure
Finna-arvio
The culture of food : the dialectic of material conditions, art, and leasure
Tallennettuna:
Ulkoasu |
312 sivua : kuvitettu ; 21 cm |
---|---|
Kieli |
englanti suomi |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Julkaisija |
Jyväskylä : [Helsinki] : Jyväskylä :
University of Jyväskylä, Department of Teacher Education ; Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research ; distribution: Kampus Kirja,
2006
|
Sarja | Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research, ISSN 1796-2528 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Jyväskylä : Jyväskylä University Printing House) |
Lisätiedot | edited by Matti Itkonen, Gary Backhaus, V. A. Heikkinen, Chris Nagel, Sam Inkinen |
Sisältö/kappaleet | 3 tietuetta |
ISBN |
951-39-2680-X Jyväskylän yliopisto, nidottu 951-865-109-4 Haaga tutkimus, nidottu 978-951-865-109-6 Haaga tutkimus, nidottu |
Hae kokoteksti |