Previous image
Zoom in
Zoom out
Center
Next image
Skip to content
Home Page
Search functions
Basic search (front page)
Start new search.
Advanced search
More refined search terms.
International articles search
All our international databases in one search.
International articles advanced search
Browse for databases
Browse for e-journals
Search history
Your session-specific search history. To save your searches, please log in.
E-resources
E-books
E-journals
E-journals (BrowZine)
Databases
Remote access to electronic resources
MOT online dictionary
Redfox dictionary
YSO
Reference management software / Zotero
Thesis search
Historical maps
Help
Help with JYKDOK
Read e-books
Remote access
Borrowing
Library start-up
Library tutorial: information seeking guide
Ask us
Jyväskylä University Library
English
English
Suomi
Login
Search
Find
All fields
All fields
Title
Author
Subject
Find
Advanced search
Happamasta makeaan : suomalais...
Save to List
Email this
Export reference
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to MARC
Export to BibTeX
Export to RIS
Cite this
Print
QR Code
Finna API
Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
1
Previous images
Next images
more
less
Image may be subject to use restrictions.
See terms and conditions
Finna rating
Be the first to leave a review. All reviews are public.
Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
DESC
SOURCE
Get full text
Loading…
Book
Sillanpää, Merja
,
1965-
;
Hyvää Suomesta
;
Hyvää Suomesta -elintarvikeprojekti
[Finfood]
1999
Hyvää Suomesta
1999.
Show other versions (4)
Saved in:
Physical Description
231 s., [16] kuvasivua : kuvitettu ; 21 cm
Language
Finnish
Language of Original Work
Finnish
Item Description
Lisäpainokset: 2. p. 2000.
Publisher
[Vantaa] :
[Finfood],
1999
Vantaa :
Hyvää Suomesta,
1999.
Classification
udkx 316.7
udkx 338.439.63
udkx 392.8
udkx 395
udkx 395(480)
udkx 398.3
udkx 64
udkx 641
udkx 641.568(480)
udkx 641.8(480)
udkx 642(480)
udkx ravitsemuskäyttäytyminen
Perinnetieteet. Etnologia. Kansatiede
(udkf 39)
Ruoanvalmistus
(udkf 641/642)
Sociology of lifestyles. Cultural sociology
(ykl 30.12)
Good manners and etiquette
(ykl 30.8)
Finnish and Finno-Ugric ethnology
(ykl 49.2)
Festivals. Food and drink
(ykl 49.262)
Cooking. Culinary art
(ykl 68.2)
Finland
(ykl 68.252)
ykl 68.25209
Cooking and culinary art of different countries and regions
(ykl 68.25)
z HIS:19.3.2
z HIS:19.2.8
Subjects
Culture.
Food.
History.
historia
muistelmat
ruokailu
ruokakulttuuri
ruokaperinne
tapakulttuuri
tavat (tapakulttuuri)
yhteiskuntaluokat
kulttuuri
ruoka
elintarvikkeet
elintavat
kulttuurihistoria
kulttuurintutkimus
pula-ajat
rakennemuutos
ravitsemuskäyttäytyminen
suomalaiset
ruoanvalmistus
ruokatalous
kulttuurin muutos
ruokatottumukset
suomalaisuus
tutkimus
merkitys (tärkeys)
historia
memoarer
bespisning
matkultur
mattradition
seder och bruk
seder
samhällsklasser
kultur
mat
livsmedel
levnadsvanor
kulturhistoria
kulturforskning
kristider
strukturomvandling
kostvanor
finländare
matlagning
mathushållning
kulturförändring
matvanor
finskhet
forskning
betydelse (viktighet)
merkitys
tavat
Suomi
Finland
elämäntapojen sosiologia
muistelmat : ruokakulttuuri
ruoat : historia
ruokailu : historia
ruokailu : tavat
ruokakulttuuri : yhteiskuntaluokat
tapakulttuuri : ruokailu
Manufacturer
(Jyväskylä : Gummerus)
Additional Information
Merja Sillanpää ; [julkaisija: Hyvää Suomesta]
ISBN
952-5244-02-4 kovakantinen
952-5244-03-2 pehmeäkantinen
Get full text
Loading…
Show all details
Show less
Holdings
Comments
(
0
)
Other Versions (4)
Staff View
Holdings
Comments (
0
)
Other Versions (4)
Staff View
Material provided by
The National Library
Any questions or feedback related to the material?
Contact us
Material provided by
The National Library
Any questions or feedback related to the material?
Contact us
Save to List
Share
Whatsapp
Email this
Export reference
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to MARC
Export to BibTeX
Export to RIS
Cite this
Holdings