Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
Finna-arvio
Happamasta makeaan : suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys
Tallennettuna:
Ulkoasu |
231 s., [16] kuvasivua : kuvitettu ; 21 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Lisäpainokset: 2. p. 2000. |
Julkaisija |
[Vantaa] :
[Finfood],
1999
Vantaa : Hyvää Suomesta, 1999. |
Luokitus |
udkx 316.7 udkx 338.439.63 udkx 39 udkx 392.8 udkx 395 udkx 395(480) udkx 398.3 udkx 64 udkx 641 udkx 641.568(480) udkx 641.8(480) udkx 641/642 udkx 642(480) udkx ravitsemuskäyttäytyminen Elämäntapojen sosiologia. Kulttuurisosiologia (ykl 30.12) Käytös- ja tapatieto (ykl 30.8) Suomen ja suomalais-ugrilaisten kansojen kansatiede (ykl 49.2) Juhlaperinne. Ruoka- ja juomaperinne (ykl 49.262) Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri (ykl 68.2) Suomi (ykl 68.252) ykl 68.25209 Eri maiden ja alueiden ruokalajit ja ruokakulttuuri (ykl 68.25) z HIS:19.3.2 z HIS:19.2.8 |
Aiheet | |
Valmistaja | (Jyväskylä : Gummerus) |
Lisätiedot | Merja Sillanpää ; [julkaisija: Hyvää Suomesta] |
ISBN |
952-5244-02-4 kovakantinen 952-5244-03-2 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |