Projekteista menestystä PK-sektorille : tavoite 4 -ohjelman arviointi - Hietala, Kari. (Helsinki : Työministeriö, 2000)
English summary: Evaluation of objective 4 -programme : final report of programme level.
Euroopan sosiaalirahaston Suomen tavoite 4 -ohjelma.
Euroopan sosiaalirahasto. Tavoite 4 -ohjelma.
Keywords: Euroopan sosiaalirahasto; Euroopan sosiaalirahasto -- ohjelmat; ohjelmat (suunnitelmat); tavoiteohjelmat; arviointi; työllisyysvaikutukset; pienet ja keskisuuret yritykset; projektit; työllisyys; sysselsättning (tillstånd); program (planer); målprogram; utvärdering; sysselsättningseffekter; små och medelstora företag; projekt; työllisyys -- vaikutukset; työllistäminen; Euroopan unioni -- rakennerahastot -- Euroopan sosiaalirahasto; pk-yritykset; Evaluation; Small and medium sized business; Projects; Employment