Registrum Ecclesiae Aboensis, eller, Åbo domkyrkas Svartbok = The Black Book of Abo Cathedral - Kokkonen, Jüri.; Hausen, Reinhold; Pispala, Elisa; Art House (yhtiö); Kansallisarkisto ([Helsinki] : Art House, 1996)
Sisältää mm.: 1200-1400 -luvuilta nimiä ja muistiinpanoja (ei sisällä asiakkaittemme sukututkimuksessa hyödyllisiä tietoja); Turku; Turun ja Porin lääni.
Facsimile version of the 1890 edition with a new introduction and translations of the original preface and the register of documents with brief introductions.
Näköisp. Reinhold Hausenin toimittamasta laitoksesta. Alkuteos julk.: Helsingfors : Finlands statsarkiv, 1890.
Tunnetaan nimellä Musta kirja.
Näköisp. Reinhold Hausenin toimittamasta laitoksesta. Alkuteos: Helsingfors : Finlands statsarkiv, 1890.
Bekant med titeln: Mustakirja.
Uppl. av facsimile redigerad av Reinhold Hausen. Originalverket kom ut: Helsingfors : Finlands statsarkiv, 1890.
Keywords: 1200-luku; 1300-luku; 1400-luku; 1500-luku; 1200-talet; 1300-talet; 1400-talet; 1500-talet; lähdeaineisto; keskiaika; historiantutkimus; asiakirjat; hiippakunnat; historia; kirjalliset lähteet; kirkkohistoria; Ruotsin vallan aika; seurakunnat; luterilaisuus; medeltiden; källmaterial; historieforskning; handlingar; stift (kyrkan); kyrkohistoria; historia; skriftliga källor; svenska tiden; församlingar; lutherdom; Suomi; Turku; Varsinais-Suomi; Finland; Åbo; Egentliga Finland