Barnboken i Finland förr och nu = Children's books in Finland - Kaitavuori, Ulla; Lehtonen, Maija; Rajalin, Marita; Sandelin, Ringa; Karahka, Urpu-Liisa; Laukka, Maria (Barnlitteratur - orientering och forskning, 1984)
Summary.
Keywords: lastenkirjallisuus; nuortenkirjallisuus; kuvitukset; kertomukset; sadut; kirjallisuudentutkimus; historia; kirjallisuudenhistoria; kuvitustaide; barnlitteratur; ungdomslitteratur; illustrationer; berättelser; sagor; litteraturvetenskap; litteraturhistoria; illustrationskonst; Suomi; Finland; kirjallisuudenhistoria : lastenkirjallisuus : Suomi