Pohjanmaan musiikkikulttuuria menneiltä ajoilta : musiikin taitajia ja tukijoita eteläisen Pohjanmaan kirkkomusiikkielämässä 1700-luvun jälkipuoliskolla - Hannikainen, Päivi-Liisa; Sibelius-akatemia. Kirkkomusiikin osasto (Studia musica, ISSN 0788-3757, 2008)
Abstract: Music culture of Ostrobot[h]nia in times past : musical talents and contributors in the church music scene of the Southern Ostrobothnia during the late 18th century.
Keywords: Kahelin, Henric, : 1736-1805; Lückman, Johan Christopher, : 1733-1798; Diedrichs, Johan Carl, : 1734-1790; Flintenberg, Anders, : 1712-1770; Lückman, Joachim David, : 1742-1808; Hannelius, Salomon; Hanelles, Gabriel; 1700-luku; 1700-talet; Music patronage : Finland : Pohjanmaa : History : 18th century; Music : Finland : Pohjanmaa : 18th century : History and criticism; musiikinhistoria; henkilöhistoria; musiikkikulttuuri; musiikkielämä; musiikkikasvatus; kirkkomusiikki; taidemusiikki; sotilasmusiikki; urkurit; historia; taiteen tukeminen; urut; urkujenrakentajat; muusikot; papit; evankelis-luterilainen kirkko; musiikki; konstunderstöd; orgel; musikhistoria; personhistoria; musikkultur; musikliv; musikfostran; kyrkomusik; konstmusik; militärmusik; organister; orgelbyggare; musiker; präster; evangelisk-lutherska kyrkan; musik; Etelä-Pohjanmaa; Suomi; Pohjanmaa; Ilmajoki; Finland; Österbotten; Ilmola; Södra Österbotten; musiikin historia; Sydösterbotten