Twisters. - Twisters (lauluyhtye); Blomster, Kreetta; Hyvönen, Kati; Sinclair, Annette; Jaatinen, Tuomas; Kemppainen, Stiina-Emilia; Konttila, Jaakko; Luusua, Anna; Ristiluoma, Kaisa; Ruokangas, Heikki; Twisters Band ([Suomi] : Twisters, 2016)
5 kappaletta.
Tiikerihai -- Sävel rakkauden -- Vanhan veräjän luona -- Kaikkien meidän Kalle -- Sinä, sinä, sinä.
CD-R-äänilevy.
Twisters (lauluyhtye): Kreetta Blomster (lauluäni), Kati Hyvönen (lauluääni), Annette Sinclair (lauluääni). Twister Band (yhtye): Tuomas Jaatinen (rummut), Jaakko Konttila (kontrabasso), Kaisa Ristiluoma (harmonikka raidoilla 2,3,5), Stiina-Emilia Kemppainen (harmonikka raidoilla 1,4), Anna Luusua (viulu), Heikki Ruokangas (kitara).
Keywords: viihdemusiikki; underhållningsmusik