Koulutuksen ja työllisyyden edistäminen : Euroopan sosiaalirahastoprojektien toteuttaminen Suomessa - Valtiontalouden tarkastusvirasto (Tarkastuskertomus / Valtiontalouden tarkastusvirasto, ISSN 1238-0296, 1998)
Resumé: Befrämjande av utbildning och sysselsättning.
Keywords: Euroopan sosiaalirahasto : projektit; Euroopan sosiaalirahasto; projektit; työllisyys; edistäminen; työllisyyspolitiikka; työvoimapolitiikka; nuoret; naiset; projekt; sysselsättning (tillstånd); främjande; sysselsättningspolitik; arbetskraftspolitik; ungdomar; kvinnor; koulutus; Euroopan unioni : rakennerahastot : Euroopan sosiaalirahasto; EU-tuet : työllisyys; EU-tuet : työllisyyskoulutus; EU-tuet : työvoimapolitiikka; Euroopan unioni : työllisyys; sysselsättning