Häräntappoase - Härkönen, Anna-Leena.; Otava, kustannusosakeyhtiö (Helsingissä : Otava, 1997)
Kertomus 16-vuotiaan Allun kesästä sukulaisten luona maalla. Allu pitää ikävää, kunnes kuvaan astuu Kerttu. Allu kokee suuren ensirakkauden - ja eron.
Nidotun laitoksen 1. p. 1997.- Seven-sarjan nidottu p. 2002.
Lisäpainokset: 2. p. 1999.
Lisäpainokset: 2. uppl. 1999.
Kirja ilmestyi 1. kerran 1984.
Ilm. ensimmäisen kerran 1984.
Lisäpainokset: nid. laitoksen 2. p. 1999.
Lisäpainokset: Nidotun laitoksen 1.p. 1997. - nid. laitoksen 2. p. 1999.
Keywords: Allu -- (fiktiivinen hahmo); Kerttu -- (fiktiivinen hahmo); romaanit; romaner; nuoret -- rakkaus; nuoret -- seksuaalisuus; nuoret -- maaseutu; rakkaus -- nuoret -- maaseutu; nuorisokuvaus; ensirakkaus; eka kerta; kesä -- maaseutu; kirjallisuuspalkinnot -- J. H. Erkon palkinto; nuoret -- maaseutu -- 1980-luku; kesä; seksuaalisuus; psykologiset romaanit -- nuoret -- maaseutu -- Suomi -- 1980-luku; kaunokirjallisuus; romaanit; nuortenkirjallisuus; esikoisteokset; huumori; psykologiset romaanit; rakkauskertomukset; nuorten aikuisten kirjat; kehitysromaanit; klassikot; skönlitteratur; romaner; ungdomslitteratur; debutverk; humor; psykologiska romaner; kärleksberättelser; böcker för unga vuxna; utvecklingsromaner; klassiker