Kaikkien aikojen bileet : kovimmat hitit uusina versioina! - Magnum Music ([Vantaa] : Magnum Music, 2011)
16 kappaletta.
Sata salamaa 2011 -- Tinakenkätyttö -- Volga 2011 -- R-A-K-A-S 2011 -- Älä anna muille (kun sä meet Lappiin) -- Sheikki Ali Hassan -- Moottoripyörä on moottoripyörä 2011 -- Bye bye baby -- Mä haluun viihdyttää -- Tuolta saapuu Charlie Brown 2011 -- Meiju bilettää 2008 -- Äidin pikkupoika 2011 -- Kake is back 2011 -- Tytöt tahtoo pitää hauskaa 2011 -- Työlki ellää -- Rytmimuna.
Eri esittäjiä.
Keywords: uudelleenmiksaukset; kokoomateokset; dance; iskelmät; viihdemusiikki; samlingsverk; dance; schlager; underhållningsmusik; remixer