Helsinkiläisten lastentarhanopettajien käsityksiä päiväkodin uskonnollisesta kasvatuksesta ja sen toteuttamisesta - Kallioniemi, Arto.; Helsingin yliopisto. Opettajankoulutuslaitos (Helsinki : Helsingin yliopiston opettajankoulutuslaitos, 2000)
Abstract: Theory and practice of religious education in the nursery as viewed by nursery teachers in the Helsinki area.
Abstract: Theory and practise of religious education in the nursery as viewed by nursery teachers in the Helsinki area.
Keywords: uskontokasvatus; lapset (ikäryhmät); päiväkodit; kristillinen kasvatus; varhaiskasvatus; uskonto ja uskonnot; didaktiikka; varhaiskasvatuksen opettajat; monikulttuurisuus; lastentarhanopettajat; opetus; käsitykset; päivähoito; tavoitteet; undervisning; uppfattningar; dagvård; målsättningar; religionsfostran; barn (åldersgrupper); daghem; kristen fostran; småbarnspedagogik; religion och religioner; didaktik; lärare inom småbarnspedagogik; mångkulturalism; barnträdgårdslärare; preschool education; child care services; religious education; teacher attitudes; cultural pluralism