Osaaminen ja hyvinvointi yläkoulusta toiselle asteelle : tutkimus metropolialueen nuorista - Hotulainen, Risto; Rimpelä, Arja; Hautamäki, Jarkko; Karvonen, Sakari; Kupiainen, Sirkku; Kinnunen, Jaana M.; Lindfors, Pirjo; Minkkinen, Jaana; Pere, Lasse; Thuneberg, Helena; Vainikainen, Mari-Pauliina; Wallenius, Tommi; et al. (Tutkimuksia / Helsingin yliopisto, käyttäytymistieteellinen tiedekunta, opettajankoulutuslaitos, ISSN 1799-2508, 2016)
Learning and well-being : Transition from lower to upper secondary education in the Helsinki Metropolitan Area.
Keywords: nuoret; koululaiset; metropolialueet; peruskoulu; yläkoulu; osaaminen; oppiminen; koulusaavutukset; opintomenestys; koulutusvalinnat; perusopetus; arvosanat; oppilaat; hyvinvointi; oppilashuolto; yhteisvalinta; siirtymävaiheet; toisen asteen koulutus; ungdomar; skolelever; storstadsområden; grundskolan; högstadiet; kunnande; inlärning; skolprestationer; studieframgång; studieval; grundläggande utbildning; vitsord; elever; välfärd; elevvård; gemensam elevantagning; övergångsskeden; andra stadiets utbildning; Helsingin seutu; Helsingforsregionen