Harmonian takuumiehiä vai etuoikeuksien monopolisteja? : professioiden sosiologian funktionalistisen ja uusweberiläisen valtasuuntauksen tarkastelua - Konttinen, Esa. (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 1989)
English summary.
Sarjalla myös engl. nimeke.
Keywords: ammatit; professiot; akateeminen työvoima; ammattikuva; sosiologia; professionalismi; ammatillistuminen; yrken; professioner; akademisk arbetskraft; yrkesbild; sociologi; professionalism; professionalisering; ammattikunta; professionalismi; sosiologia