Valtioneuvoston periaatepäätös valtionhallinnon IT-toiminnan kehittämisestä - Suomi. Valtiovarainministeriö. Hallinnon kehittämisosasto; Valtiovarainministeriö. Hallinnon kehittämisosasto (Julkaisuja / Valtiovarainministeriö, ISSN 1459-3394, 2006)
Tiivistelmä (s. 3-4).
Keywords: valtionhallinto; tietohallinto; tietotekniikka; strategiat; kehittäminen; kehitysohjelmat; tietojärjestelmät; statsförvaltning; informationsadministration; informationsteknik; strategier; utveckling (verksamhet); utvecklingsprogram; informationssystem; sähköinen asiointi; palvelut