Kilpailunrajoitukset : lainsäädäntö käytännössä - Aalto-Setälä, Ilkka; Aine, Antti; Lehto, Petri; Piekkala, Henriikka; Stenborg, Markku; Virtanen, Pertti; Tietosanoma (yhtiö) (Tietosanoma, 2016)
Kilpailulait on käytännönläheinen käsikirja kilpailulainsäädännöstä, jonka perusteiden tunteminen on välttämätöntä lähes kaikessa liiketoiminnassa. Se on ainoa juristien ja taloustieteilijöiden yhdessä kirjoittama teos aiheesta.
Keywords: kilpailunrajoitukset; lainsäädäntö; kilpailu (talous); rajoitukset; määräävä markkina-asema; kartellit; yrityskaupat; seuraamukset; vahingonkorvaus; laki kilpailunrajoituksista; kilpailuoikeus; EU-oikeus; julkisoikeus; yksityisoikeus; kilpailupolitiikka; eurooppaoikeus; markkinaoikeus; julkiset hankinnat; konkurrensbegränsningar; lagstiftning; konkurrens (ekonomi); begränsningar; marknadsdominans; karteller; företagsköp; offentlig rätt; privaträtt; påföljder; skadestånd; lag om konkurrensbegränsningar; konkurrensrätt; EU-rätt; konkurrenspolitik; europarätt; marknadsrätt; offentlig upphandling; Eurooppa; Europa