Landskapsplan för Nyland : beskrivning - Hakala, Lauri; Rudbacka-Lax, Cajsa; Uudenmaan liitto (Helsinki : Nylands förbund, 2007)
Abstract (kuvailulehti): Uusimaa : land use plan report.
Abstract: Uusimaa land use plan report.
Referat (kuvailulehti).
Aineisto kotelossa.
Ilmestynyt myös suomeksi nimellä: Uudenmaan maakuntakaava : selostus.
Liite: Landskapsplan för Nyland: utvecklingsrekommendationer, beteckningar och bestämmelser.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: maakuntakaavoitus; kaavoitus (maankäyttö); maakunnan suunnittelu; planläggning på landskapsnivå; planläggning; regional utvecklingsplanering; Uusimaa; maakuntakaavoitus; kaavoitus; Uusimaa; Nyland; ft: yhdyskuntarakenne