Työkyky keski-iän kynnyksellä : Pohjois-Suomen kohortti -66 tutkimukseen osallistuneiden miesten ja naisten työkyvyn kehitys 1997-2012 - Seitsamo, Jorma; Nevanperä, Nina; Hopsu, Leila; Husman, Päivi; Remes, Jouko; Ala-Mursula, Leena; Laitinen, Jaana; Työterveyslaitos (Tietoa työstä, 2015)
Abstract.
Keywords: työkyky; ikä; työura; jaksaminen; työolot; terveyskäyttäytyminen; työn imu; työmotivaatio; työ; asenteet; arbetsförmåga; ålder; karriär; ork; arbetsförhållanden; hälsobeteende; engagemang i arbetet; arbetsmotivation; arbete; attityder