Uskonto ja identiteetti : Hans Molin teoria ja sen sovellus ruotsinsuomalaiseen siirtolaisyhteisöön - Topi, Heikki; Helsingin yliopisto. Käytännöllisen teologian laitos (Hki : Helsingin yliopiston käytännöllisen teologian laitos, 1988)
Sisältää mm.: 'Siirtolainen ja kirkko' -lehti.
Kirjallisuutta, 127-132.
Keywords: Mol, Hans; ruotsinsuomalaiset; identiteetti; uskonnollisuus; uskonnolliset lehdet; siirtolaiset; uskonto ja uskonnot; sopeutuminen; sisällönanalyysi; siirtolaisuus; suomalaisuus; teologit; kristityt; lehdistö; kristillisyys; religion och religioner; anpassning; innehållsanalys; migration (människor); finskhet; teologer; sverigefinländare; identitet (självbild); religiositet; religiösa tidningar; migranter; kristna; tidningspress; kristlighet; Ruotsi; Sverige; siirtolaisuuden teoria