'Siinä pitäs pomottaa itteään...' : tapaustutkimus vastuuseen kasvamisesta alkuopetusluokassa - Haataja, Anita K. (Rovaniemi : Lapin yliopisto, 2014)
'You should be bossing yourself...' : a case study on emerging responsibility in a primary education classroom.
Summary: 'You should be bossing yourself...' : a case study on emerging responsibility in a primary education classroom.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Freinet-pedagogiikka; itseohjautuvuus; oppiminen; vastuu; oppimistyylit; vastuuntunto; oppilaat; alkuopetus; pedagogiikka; alakoulu; opettajat; lukeminen; tahto; Freinetpedagogik; lågstadiet; lärare; läsning; vilja; självinstruktion; inlärning; ansvar; inlärningsstilar; ansvarskänsla; elever; nybörjarundervisning; pedagogik (undervisning); LPP-lukemaanopettamismenetelmä; vastuutyö; väitöskirjat; doktorsavhandlingar