Kasvistomme muinaistulokkaat : tulkintaa ja perusteluja - Suominen, Juha; Hämet-Ahti, Leena; Koistinen, Marja; Kasvimuseo, Luonnontieteellinen keskusmuseo; Luonnontieteellinen keskusmuseo. Kasvimuseo (Norrlinia, ISSN 0780-3214, 1993)
Abstract: Archaeophytes in the flora of Finland.
Keywords: muinaistulokkaat; tulokaslajit; kasvit; arkeologia; historia; kasvillisuus; kasvisto; levinneisyys; kasvimaantiede; arkeologi; flora (växtvärld); vegetation; växter; arkeofyter; nya arter; utbredning; växtgeografi; kasvilajit; tulokaskasvit; Suomi; Finland