Dynamics of tradition : perspectives on oral poetry and folk belief - Tarkka, Lotte; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS); Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Helsinki : Finnish Literature Society, 2003)
S. 359-376: Anna-Leena Siikala (Kuusi) : publications 1970-2002
S. 359-376: Anna-Leena Siikala (Kuusi) : publications 1970-2002
Essays in honour of Anna-Leena Siikala on her 60th birthday 1st January 2003.
S. 359-376: Anna-Leena Siikala (Kuusi) : publications 1970-2002.
Keywords: Siikala, Anna-Leena, -- 1943-2016.; kansanrunous; kertomarunot; folkloristiikka; kansanperinne; kansanusko; uskomukset; myytit; mytologia; suomalais-ugrilaiset kansat; kulttuurienvälinen tutkimus; henkilöbibliografiat; folkloristit; kulttuuriantropologia; juhlajulkaisut; kansatiede; tutkimus; kognitio; kerronta; tunteet; arki; kalliotaide; šamanismi; kulturantropologi; festskrifter; etnologi; forskning; kognition; berättande; känslor; folkdiktning; episka dikter; folkloristik; folktradition; folktro; trosföreställningar; myter; mytologi; finsk-ugriska folk; interkulturell forskning; personbibliografier; folklorister; vardag; bergkonst; schamanism; folk literature; juhlajulkaisut -- folkloristiikka; folkloristiikka -- tutkimus; suullinen perinne -- tutkimus; myyttitutkimus; suullinen perinne -- eeppiset runot; suullinen perinne -- kirjallisuus; eeppiset runot -- tutkimus; kognitio -- folkloristiikka; kerronta -- tunteet; henkilöbibliografiat -- folkloristiikka; Siperia; Sibirien; juhlajulkaisut; festskrifter