Keskeneräisen potilaan kustannukset : menetelmä kunnille terveyspalveluiden tuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen - Peltokorpi, Antti; Lillrank, Paul; Kujala, Jaakko; Kunnallisalan kehittämissäätiö (Kunnallisalan kehittämissäätiön tutkimusjulkaisut, ISSN 1235-6956, 2004)
Tiivistelmä (s. 11-12).
Keywords: health services administration : economics; economics, medical; tuotannonsuunnittelu; tuotannonohjaus; terveyspalvelut; terveydenhuolto; kustannukset; kunnat; hoitoketjut; terveystaloustiede; terveysala; tehokkuus; mittarit (mittaus); prosessit; sairaanhoito; palvelut; ohjaus (hallinta); produktionsplanering; produktionsstyrning; hälsoekonomi; hälsovårdstjänster; hälsovårdsbranschen; effektivitet; mätare (mätning); hälso- och sjukvård; processer; sjukvård; tjänster (service); kostnader; kommuner; vårdkedjor; styrning; ohjaus; Terveystalous; Service; terveystalous