Turun kaupunginorkesteri 1927-1977 - Tiittanen, Karl-Erik; Turun kaupunki. Musiikkilautakunta ([Turku] : [Turun kaupunki], 1980)
Sammandrag.
S. 125-256: Turun kaupunginorkesterin ohjelmat 1927-1977
S. 125-256: Turun kaupunginorkesterin ohjelmat 1927-1977
Sammandrag.
Keywords: Turun kaupunginorkesteri; orkesterit; historiikit; matrikkelit; historia; musiikki; sinfoniaorkesterit; orkestrar; historiker (verk); matriklar; historia; musik; symfoniorkestrar; Turku; Åbo