Kohti Etelä-Suomen aluerakenne 2030 -visiota : asumisen ja rakentamisen vision toteutuspolut. - Etelä-Suomen maakuntien liittouma; Etelä-Karjalan liitto; Hämeen liitto; Itä-Uudenmaan liitto; Kymenlaakson liitto; Päijät-Hämeen liitto; Uudenmaan liitto; Varsinais-Suomen liitto (Helsinki : Etelä-Suomen maakuntien liittouma, 2007)
Tiivistelmä (s. 3).
Sammandrag på svenska (s. 38).
Sammandrag (s. 38).
Pienpainatekokoelmassa
Keywords: aluerakenne; yhdyskuntarakenne; yhdyskuntarakenteen eheyttäminen; asuminen; rakentaminen; asunnot; regional struktur; samhällsstruktur (områdesstruktur); boende; byggande; bostäder; förenhetligande samhällsplanering; rakentaminen; asuminen; aluerakenne; Etelä-Suomi; Etelä-Karjala; Södra Finland; Södra Karelen; building construction