The icebreakers : Somali-speaking youth in metropolitan Helsinki with a focus on the context of formal education - Alitolppa-Niitamo, Anne; Väestöliitto (Väestöntutkimuslaitoksen julkaisusarja, ISSN 0357-4725, 2004)
Tiivistelmä. - Soo koobid.
Keywords: 1990-luku; 1990-talet; Education; Somalis; Immigration; Somalis; maahanmuuttajat; somalit; nuoret; lapset (ikäryhmät); koulutus; koulut; opintomenestys; integraatio; akkulturaatio; pakolaiset; menestyminen; maahanmuutto; nuorisotutkimus; sosiologia; perhetausta; pääkaupunkiseutu (Suomi); etnografia; väitöskirjat; perheet; sosiaaliset verkostot; analyysi; diaspora; väestö; flyktingar; framgång; invandring; ungdomsforskning; sociologi; familjebakgrund; huvudstadsregionen (Finland); etnografi; doktorsavhandlingar; invandrare; somalier; ungdomar; barn (åldersgrupper); utbildning; skolor (läroanstalter); studieframgång; integration; ackulturation; familjer; sociala nätverk; analys; befolkning; Somalia; pakolaiset : Somalia; Helsinki; Suomi; Helsingfors; Finland; children; somalit : toinen sukupolvi : koulusuoriutuminen; refugees; second generation; school; Suomen somalit; siirtolaisuustutkimus; siirtolaisopetus; siirtolaisten jälkeläiset; etninen kulttuuri; koulusuoriutuminen; toinen sukupolvi; väitöskirjat: kasvatustiede: Oulu: 2004; immigrants; somaalit; isomalier; Somalien