Kovaa työtä olla minä : muotibloggaajat mediamarkkinoilla - Noppari, Elina; Hautakangas, Mikko (Tampere University Press, 2012)
English summary.
Keywords: muotiala; blogit; muoti; pukeutuminen; markkinointi; sosiaalinen media; mediakulttuuri; Internet