Metsän jatkuva kasvatus - Pukkala, Timo; Lähde, Erkki; Laiho, Olavi; Joen Forest Program Consulting ([Itä-Suomen yliopisto], 2011)
Summary in English: Continuous cover forestry.
Keywords: metsät; rakenne (ominaisuudet); luonnon monimuotoisuus; metsänhoito; optimointi; jatkuva kasvatus; kasvumallit