Kotikyliltä : Kauppis-Heikin muistoseminaarin 2000 satoa - Heiskanen-Mäkelä, Sirkka; Kauppis-Heikin seura (Kauppis-Heikin seuran julkaisuja, 2001)
Abstract.
Keywords: Kauppis-Heikki; 1800-luku; 1900-luku; henkilöhistoria; kirjailijat; kansankirjailijat; Suomi