Peaceful melodies. (Milwaukee, WI : Hal Leonard, 2021)
60 kappaletta.
Musiikin esityskokoonpano: lauluääni, piano.
Sanat, yksinkertaistettu melodia, sointumerkit, kosketinsoittimen sointukaaviot, nuottien nupeissa nuottinimet.
Taso: alkeistaso.
Keywords: sovitukset (musiikki); kokoomateokset; isonuottiset nuottijulkaisut; musiikin harjoitusaineistot