Rikoksista kansainvälistä oikeutta vastaan - Ihmisoikeusrikostyöryhmä (Oikeusministeriön työryhmämietintöjä, ISSN 1458-6452, 2006)
Referat: Om brott mot folkrätten.
Keywords: rikoslaki; rikosoikeus; kansainvälinen rikosoikeus; ihmisoikeudet; joukkotuho; rikos ihmisyyttä vastaan; sotarikokset; internationell rätt; straffrätt; internationell straffrätt; massförstörelse; krigsförbrytelser